Plastproduksjon

Om Plastproduksjon

Om Plastproduksjon

Unica AS, tilbyr plastproduksjon i Norge. Vi har levert plastprodukter til nordiske bedrifter i mange tiår, alt fra prototyper til store serier. Vi leverer bl.a. maskindeksler, butikkinnredning, bilinnredning og emballasje.


Miljøansvar

Vi er en leverandør av produkter i termoplast der delene fra oss hovedsakelig er én av mange komponenter i våre kunders sluttprodukter. Dette er ofte produkter som skal vare i mange år, og det er vanlig med resirkmerking slik at de kan gjenvinnes da levetiden er over. Vi tar også miljøansvar ved å gjenvinne overskuddsmateriale fra produksjonen til nye råvarer igjen.


Bransjer:

Mekanisk industri

Unica leverer plater og formede deksler for å kapsle inn og gi design til mekaniske konstruksjoner. Kunder kan være alt fra enkeltstående mekaniske verksteder til store produsenter av betalings- og panteautomater.

    


MedTech industri

Unica leverer vakuumformede deksler som gjør at våre kunders MedTech-produkter får et tiltalende design. Stor designfrihet og mange overflate-/fargevalg bidrar til at dette er interessant for mange i denne bransjen.

  

Logistikk

Unica produserer transportbrett for interntransport og robotpakking. Lokk til pallecontainere er ideelle i et retursystem der man da får værbestandige lokk som kan gjenbrukes i lang tid.

   

Infrastruktur

Unica har erfaring med leveranser av tykke plater i polycarbonat type Saphir eller Lexan til vegger for støyskjerming. Disse vil være uknuselige og har mye lavere vekt enn tilsvarende løsninger i glass. Samme materialer brukes også til f.eks. bussbuer eller som innbruddssikring i butikker.

  

Automotive

Unica kan levere interiørdetaljer til både traktor, truck og varebil. Eksempler kan være dørsider, innerskjermer og gulvbrønner. Vinduer kan leveres frest og knekket til ønsket geometri, samt med trykk hvis ønskelig.

   

Butikkinnredning

Unica har lang erfaring med leveranser av komponenter til butikkinnredning. Det kan være de enkleste brosjyreholdere i akryl, eller sett med vakuumformede deksler fargematchet til kundens riktige logofarger. Store muligheter for eget design på f.eks. kampanjemateriell uten at startkostnadene behøver å bli veldig høye.

    

 
Vår plastproduksjon omfatter:
 

Bruksområder

Plast har nesten ubegrensede bruksområder. Har du en idé, en tegning eller et eksisterende produkt du ønsker levert - gir vi deg gjerne et uforpliktende tilbud på produksjon. Viktige elementer som fleksibilitet og moderne produksjonsmaskiner, gjør at vi kan tilpasse oss ulike ønsker og utfordringer.


Stabil leverandør av plast

Hos oss vil du oppleve solid materialkunnskap, ansatte med lang erfaring og raske leveranser. Vi har alltid mange typer plast på lager og kan også tilby ubearbeidede standardplater til konkurransedyktige priser.


Kontakt oss gjerne her dersom du ønsker et uforpliktende prisoverslag.

Velg produktgruppe.