Den riktige verktøykassen!

Det vil alltid være et ønske om å finne akkurat den som dekker ditt behov, det kan være at den skal ha plass til spesialverktøy og evt. ønske om at den også skal kunne ha plass til andre ting som måleinstrumenter eller at den også skal være så solid at man kan stå på den, at den skal være vanntett m.m.

Når det gjelder solide verktøykofferter som er vanntette, har vi Pelicase og Explorercase, disse er sertifisert med IP67, og leveres med livstidsgaranti. Zarges verktøykasser er ikke vanntette, men er solide nok for bruk som verktøykoffert/kasse.

Det vil alltid også være et spørsmål om den verktøykofferten/kassen har nok rom/plass til alt det verktøyet som man trenger. De to største fra Pelicase og Explorercase er mange rom, solide, og kan i tillegg brukes som arbeidsbord.

Det er også mulig å tilpasse enhver koffert i alle størrelser til akkurat ditt behov, her kan vi legge inn ekstra lokk med plass til f.eks. skrutrekkere, tenger m.m., og i bunn kan vi spesialt tilpasse flere lag med flere rom, eller vi kan formskjære eksakt etter de verktøy som trengs.

Har dere helt spesielle ønsker kan vi lage disse i sort astroboard med aluminiumsprofiler akkurat som vi lager Flightcase.

Ta kontakt så kan vi fortelle mere om hvordan dette løses.