Plastproduksjon – vakuumforming, cnc-fresing og knekking.

Plastproduksjon – vakuumforming, cnc-fresing og knekking. Vi har siden 1964 holdt på med vakuumforming av plasttyper som PS, ABS, Akryl, PVC, HDPE, PC, PETG ++. Vi former i tykkelser fra 0,4 – 10mm og etterbearbeider i våre cnc-freseroboter til ferdig produkt som evt. også kan delmonteres. Leverer i dag til mange bransjer med produkter som bl.a. butikkinnredninger, transportbrett, maskindeksler og hjelpemidler for funksjonshemmede.

Vår prosess er spesielt egnet for moderate årsantall (100-5000 stk.) siden formkostnadene er veldig lave sammenliknet med andre plastprosesser. Formene produserer vi ut fra deres skisser eller fullstendige tegningsunderlag. Vi tilbyr alt fra 1 til 1000-serier, og avropsavtaler med korte ledetider er vanlig. Kan også levere kun freste detaljer fra plastplater. Leverer gjerne med silketrykk hvis det er aktuelt.

Vakuumforming

Unica er en av landets ledende leverandør av vakuumforming eller knekking innen plastproduksjon. Vi leverer i serier fra 1- til 1000 enheter.
Vakuumforming av alle termoplaster hos Unica. Vi lager formene for deg slik at dine idéer blir virkelighet. Leverer også prototyper.


På våre maskiner former vi de fleste termoplaster med tykkelse fra 0,3 – 10 mm i f.eks. materialene ABS, PS, PEHD, PMMA, PVC, PC og PETG.

Prototypverktøy og enklere produksjonsverktøy lager vi raskt selv, mens erfarne verktøymakere maskinerer aluminiumsverktøy direkte fra 3D-filer. Vi har 50 års erfaring med vakuumforming og bistår ofte ved utvikling av nye produkter sammen med våre kunder.


CNC-styrte, 5-aksede freseroboter brukes til etterbearbeiding av de formede produktene. Dette sørger for overlegen kvalitet og repeterbarhet. Programmering direkte fra dine 3D-filer kan gjøres ved hjelp av TEBIS CAD/CAM programvare.

Knekking Display

Unica er en av landets ledende leverandør av vakuumforming/knekking innen plastproduksjon. Vi leverer i serier fra 1- til 1000 enheter.

I vår displayavdeling produserer vi mange varianter av brosjyrestativer, plakatholdere, displayer og dispensere i plast etter kundens behov. Vi har også et standard utvalg av plakat-, og brosjyreholdere for både bord og sporpanel/lamellvegg. Andre typiske ting er menyholdere, prisholdere, skohyller, mobiltelefonholdere og visittkortholdere.

Vi tilbyr fresing, boring, polering, liming og trykking slik at vi kan levere et 100% ferdig produkt.

Grunnet lave startkostnader er vi særdeles konkurransedyktige også på små serier.

Ta kontakt for tilbud direkte fra produsent!

Title of the document