Reiseeffekter

VI TILBYR SAMSONITE REISEEFFEKTER TIL BEDRIFTER. VI TILBYR OGSÅ SPESIELLE REISEEFFEKTER SOM VANNTETTE BAGGER, AQUAPACK OG ZULUPACK.

REISEEFFEKTER

Helt siden oppstarten i 1907 har Unica jobbet med reiseeffekter- og transportutstyr. Vi har lang erfaring med produkter til reise, og tilbyr også spesialutviklede transportkasser med unik innredning.

Vi har svært lang erfaring som Samsonite forhandler, og har mange år levert kvalitetsproduktene deres til både privatpersoner og bedriftskunder.

Koffertene fra Samsonite er markedsledende, lette og finnes i mange forskjellige varianter med flere fargemuligheter. Det er opptil 10 års global garanti. Vi kan også tilby andre varianter enn oppgitt på nettsiden, på forespørsel.

Se utvalget av Samsonite som vi primært tilbyr her >>

SAMSONITE TIL B2B-MARKEDET, ANSATTGAVER OG KAMPANJEPRODUKTER

Vi tilbyr Samsonite-produkter til bedriftsmarkedet, og tilbyr ofte store leveranser til bedrifter som kjører kampanjer, eller gir bort produktene som ansattgaver. Vi kan også være behjelpelige med firmalogo på produktene om ønskelig.

Send oss gjerne en forespørsel om du ønsker tilbud på et større parti av Samsonite-kofferter, eller andre reiseeffekter!

VANNTETTE REISEEFFEKTER TIL REISEN

Vi har et utvalg spesialprodukter til de som trenger noe ekstra til reisen. Kanskje du skal på dykketur, jakt, eller reise rundt i ulendt terreng? Disse vanntette produktene egner seg svært godt for den eventyrlystne som ønsker god beskyttelse for mobil, tab, kamera og andre eiendeler.

Vi tilbyr flere vanntette produkter til ferien som etuier, vesker, poser, bagger, beltevesker og ryggsekker.

Se hele sortimentet av vanntett reiseutstyr her >>