Produktene fra Unica er uunnværlige

Noroff Fagskole tilbyr utdannelse innen filmproduksjon. De har mye kostbart utstyr og et stort behov for å holde kontroll på det til enhver tid. Transportkassene fra Unica beskytter utstyret og gir god orden.

 Robert Erstad er faglærer i filmproduksjon, og er ansvarlig for filmutstyret på Noroff Fagskole.

 – Vi har en del produkter som krever spesialtilpassede kasser for transport av filmutstyr. Noroff Fagskole ønsker å være på samme nivå som resten av filmbransjen, og ha nøye kontroll på utstyret, og da får vi hjelp av Unica med å tilpasse dette, sier Erstad.

Samarbeidet med Unica startet i 2011, og har bare utviklet seg siden den tid.

– Produktene fra Unica er helt uunnværlige. Vi prøvde en rekke andre løsninger før jeg begynte å jobbe der, blant annet bagger og andre rimelige løsninger hvor man tilpasser innredningen av kassene selv, men de holdt ikke lenger enn én måned. Når det er studenter som er i en opplæringsfase som skal bruke utstyret, blir det jo fort en del slitasje. Da trenger vi kvalitet.

Orden i utstyrskassene letter jobben til Erstad.

– Kassene har spesialinnredning med fast plass til alt av utstyr. Det gjør det enkelt for meg å oppdage om noe mangler, og at alt er på plass når vi leverer utstyret ut. Dette sparer oss for enormt mye tid.

Prosessen med spesialtilpasning av innredning er ulik fra gang til gang, avhengig av hva som passer best. Enkelte ganger henter Unica produktene hos Noroff. Andre ganger kommer Noroff på besøk og tar bilder og lager tegninger, eller de sender over bilder av hva de ønsker.

Erstad kan absolutt anbefale produktene fra Unica videre. 

– Både PeliCasene og kassene som håndlages fra bunnen kan jeg absolutt anbefale videre. Vi har fortsatt ikke én eneste kasse som er gått i stykker. Det er ikke alle studenter som vet hvordan de skal ta vare på filmutstyret, så vi har litt andre utfordringer enn utleiemarkedet. Derfor trenger vi solid beskyttelse. Den første kassen vi bestilte i 2011 står fortsatt, ingenting er ødelagt, forteller Erstad.

– Ole ved Unica er veldig , og er en herlig type som brenner for det han gjør. Jeg har ofte et klart bilde av hva jeg ønsker, men han liker å tråkke meg litt på tærne og komme med nye innfallsvinkler. Det har faktisk aldri skjedd at ikke hans idé har vært bedre enn min. Ofte får vi noe ekstra også, som at logoen vår har blitt preget inn i kassene, det er veldig kult, avslutter han.

RELATERT

"Et utmerket samarbeid!"

Les mer