Unica

Plastproduksjon

Helt siden 1960-tallet har Unica jobbet med forming og bearbeiding av plast. Vi har lang erfaring innen feltet, og jobber hardt for å levere produkter og løsninger av høy kvalitet.

Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene.

Send forespørsel

Vår metode

Vi stiller som rådgivere gjennom hele prosessen, og er med deg fra idé til leveranse av ferdig produkt. Vi kan hjelpe deg med idéutforming, materialvalg og prototyper og endelig produksjon, slik at du får et skreddersydd produkt som oppfyller ditt behov.

Vakuumforming

Knekking

Plateproduksjon

Fresing

Miljøvennlig drift

Hos Unica er vi miljøbevisste, og legger vekt på i tilby energieffektive produkter som varer. Likevel hender det at kunder trenger nye løsninger fra oss etter noen år. Vi ønsker ikke at brukbare materialer går til spille, og derfor tilbyr vi mottak av dine gamle Unica-produkter slik at de kan gjenvinnes og brukes i nye produksjoner.

Tilpassede plastløsninger

I dag er vi leverandør til mange ulike bransjer, og leverer tilpassede plastløsninger som blant annet butikkinnredninger, maskindeksler og medisintekniske hjelpemidler. Vi kan jobbe langsiktig med deg for å levere løsningene du trenger til din bedrift, og tilpasser oss dine behov.

Noen av plasttypene vi bruker er:

– Polystyren

– ABS-plast

– Akryl (Plexiglas)

– PVC-plast

– HDPE-plast

– Polykarbonat (Lexan)

– PETG-plast

Lave formingskostnader

Vakuumforming har lave formingskostnader sammenlignet med andre plastformingsprosesser. Det betyr at vår prosess er særlig godt egnet for produksjon av moderate årsantall (100–5000 stk).

Vi kan tilby serier på 1–1000 enheter, og vi har raske leveranser av dine ønskede produkter. Vi leverer produkter med silketrykk om det er aktuelt, og om du for eksempel kun ønsker standardplater, kan vi levere dette også.

Med Unica i ryggen har du mange muligheter!