Transportkasser

Unica har et stort utvalg av transportkasser og transportkofferter i ulike størrelser og materialer. Vi har alt fra robuste transportkasser til enkle plastkofferter. Enten du ønsker en standardvare med spesialinnredning eller en spesiallaget kasse eller koffert, kan vi levere produktet du trenger.

Hva skal du transportere?

Unica har transportkasser og transportkoffertene du trenger. I vårt sortiment finner du produkter i en rekke ulike materialer, størrelser og former. Du kan være sikker på å få utstyr som lar deg frakte og oppbevare det du måtte ønske på en god måte. Våre produkter kan spesialtilpasses med forskjellig tilbehør og skreddersydd innredning. Dermed vil du få nøyaktig det du trenger i et produkt.

Når du skal velge produkt, bør du tenke over hva du skal bruke det til. Noen gjenstander trenger sikrere lagring enn andre. Våpen og skjøre gjenstander trenger robuste oppbevaringsprodukter. Andre ting kan like gjerne ligge i en plastkoffert. Tenk også på hvor du skal oppbevare produktet ditt. Vet du at kassen din skal utsettes for vær og vind, er dette også noe du må tenke på når du velger produkt.

Er du usikker på hva du trenger, så kan vi selvfølgelig hjelpe deg! Unica har flinke fagfolk med høy kompetanse og lang erfaring. Vi kan veilede deg med informasjon om hvilke transportkasser og transportkofferter som best vil dekke dine behov.

SKB Cases

Unica tilbyr hele utvalget av kvalitetskoffertene fra SKB Cases.

SKB 28" DEEP 4U ROTO SHOCK RACK

Rack-kasser

Rack-kasser fra SKB har sjokkabsorbering og gir ekstra god beskyttelse av dine gjenstander.

Defender

Unica leverer Defender aluminiumskasser for utstyr som skal beskyttes mot tøffe påkjenninger.

WAG

Unica lever WAG-kofferter til alle formål, fra den enkle og rimelige TEKNO-serien til den virkelig robuste HEAVY-serien.

PeliCase 1550

Peli™ Case

Peli™ Case gir den ultimate beskyttelsen av kostbart og skjørt utstyr.

Zarges K470 IP67

Zarges

Zarges aluminium transportkasser leveres i mange forskjellige størrelser, og kan spesialinnredes etter ditt behov.

Innredning

Unica spesialinnreder alle typer kasser, kofferter og vesker.

Tilbud

Unica har til enhver tid mange gode tilbud. Ta en titt på vårt tilbudshjørne!

Unica FlightCase

Unica spesiallager transportasser (FlightCases) som tåler tøffe påkjenninger.

Verktøykasser

Unica leverer egenproduserte verktøykasser og standard kasser og vesker fra Zarges, PeliCase og Raaco.

Explorer Cases

Explorer Cases er solide og vanntette kofferter.

Explorer 13527

Våpenkofferter

Unica leverer våpenkoffertter fra SKB, PeliCase og Explorer Cases.

Tilbehør

Unica leverer tilbehør til alle våre kofferter og kasser.

Transportkasser for ulike formål

Lette og solide aluminiumskasser

Aluminiumskasser kan brukes til å transportere og oppbevare det meste. Vi i Unica har et bredt sortiment alukasser av høy kvalitet. Våre transportkasser i aluminium finnes i ulike størrelser, og alle kan leveres med skreddersydd innredning tilpasset dine behov.

Aluminiumskasser fra Defender beskytter innholdet mot tøffe påkjenninger. De fleste aluminiumskassene fra Defender har standardiserte stablehjørner, og kan enkelt stables med andre kasser på markedet. Dette kan være en svært praktisk løsning. Defender-kassene kan i tillegg låses!

Tyskproduserte Zarges aluminiumskasser er svært populære, mye på grunn av deres smarte løsninger. Blant annet har Zarges en kasse med hjul- og håndtaksløsning. Kassene fra Zarges tåler ekstra godt å utsettes for vannsprut og støv. Enkelte modeller er godt egnet til bruk på kjøretøy, tilhengere og båter. Vi leverer også tilbehør som passer de fleste Zarges-kasser.

 

Transportkasser som tåler tøffe påkjenninger

Skal du frakte eller oppbevare skjøre eller kostbare gjenstander? Da trenger du produkter som gir optimal beskyttelse. Med en transportkasse som har høy beskyttelsesgrad, kan du transportere på en sikker måte. Unica tilbyr ulike typer transportkasser som er laget for å tåle en støyt.

SKB Cases er lette transportkasser laget for å beskytte ditt utstyr på best mulig måte, uansett hvilken størrelse, fasong og bruksområde det måtte ha. Kasser fra SKB er sprøytestøpte, uknuselige og værbestandige – og i tillegg godkjent i henhold til militære standarder! SKB sine kasser kjennetegnes av lettbetjente låser med ettfingersgrep. SKB Cases leveres med livstidsgaranti.

Unica leverer også SKBs rack-kasser. Dette er transportkasser med en indre ramme som er festet på justerbare gummidempere i alle åtte hjørner. Rundt den indre rammen er det et bevegelsesrom som bidrar til luftgjennomstrømming. Dermed gir de suveren beskyttelse mot støt og vibrasjoner. Rack-kasser fra SKB veier kun halvparten av tradisjonelle trekasser.

Vi spesialproduserer FlightCase transportkasser etter dine ønskede mål. Disse transportkassene er laget av sort astroboard og aluminiumsprofiler, noe som gjør dem lette og solide. Det er mange muligheter når det kommer til FlightCase-kasser. Blant annet kan du få hjul og håndtak, og med spesialinnredning får du optimal beskyttelse av ditt utstyr.

 

Oversiktlige verktøykasser og -vesker

Med gode produkter får du oversiktlig og praktisk lagring av verktøyet ditt. Du finner et bredt utvalg av verktøykasser og verktøyvesker blant våre produkter. Vi leverer både egenproduserte produkter og standardløsninger fra Explorer Cases, Zarges, PeliCase og Raaco.

I vårt sortiment finner du både kofferter med uttrekkshåndtak og vesker med skulderrem. Vi har produkter i ulike materialer, alt fra aluminium til stoff. Det er enkelt å finnet et oppbevaringsprodukt som har de funksjonene du trenger ved oppbevaring av verktøy!

Praktiske transportkofferter

Kofferter av beste kvalitet

Unica leverer kofferter fra Peli™ Case – anerkjent som verdens mest robuste og pålitelige utstyrskofferter, med blant annet IATA testsertifikater, NATO-nummer og MIL-godkjennelse. Dette er uknuselige, støtdempende, vann- og støvtette utstyrskofferter laget av et unikt materiale. Du får livstidsgaranti på alle Peli™ Case-produkter.

Transportkofferter fra Explorer leveres i flere ulike farger og mange størrelser. Explorer-kofferter er solide og vanntette, perfekt blant annet til transport og oppbevaring av instrumenter og våpen. Koffertene kan tilpasses med vannskåret eller frest innlegg.

Unica fører også et bredt utvalg av plastkofferter fra WAG – fra enkle og rimelige til mer robuste kofferter. Dette er brukervennlige og fleksible produkter som brukes i mange bransjer – blant annet til oppbevaring av måleinstrumenter, verktøy, medisinsk utstyr, byggteknisk utstyr og sikkerhetsutstyr. Produktene fra WAG kan i tillegg bestilles med spesialtilpasset trykk.

 

Oppbevar våpenet trygt i en våpenkoffert

Våpen skal oppbevares på en trygg og forsvarlig måte, og Unica har bred erfaring som leverandør av våpenkofferter. Hos oss finner du et bredt utvalg våpenkofferter fra SKB, PeliCase og Explorer Cases.

Våpenkoffertene i vårt sortiment er robuste og vanntette, og du får spesialtilpasset innredning som passer akkurat ditt våpen. Ønsker du å bruke kofferten til et annet våpen, kan alle innleggene byttes ut. Alle våre våpenkofferter leveres med livstidsgaranti.

Skreddersy med tilbehør

Med tilbehør kan du gi dine produkter ekstra funksjoner. Hos Unica får du et utvalg av tilbehør til dine transportkasser og -kofferter. Tilbehøret kan brukes med SKB, Defender, PeliCase, Zarges, Explorer Cases og flere.

I vårt sortiment av tilbehør har vi blant annet skulderremmer som gjør det lettere å bære med seg kofferter. Vi har hjul og undervogn som kan monteres på transportkasser for enklere frakt av tungt innhold. Ønsker du å låse produktet ditt, har vi flere hengelåser du kan velge mellom.

 

Innredning tilpasset dine transportkasser og kofferter

Unica tilbyr spesialtilpasset innredning til dine transportkasser, -kofferter og -vesker. Med tilpasset innredning får du et produkt som er perfekt designet for sitt formål. Skal du oppbevare et instrument, våpen, maleri eller noe annet? Vi former skum etter det som skal oppbevares. Med tilpasset innredning er det lettere å ha oversikt over det som ligger i transportkassen eller kofferten. Du kan også redusere sjansen for ødeleggelser under transport eller oppbevaring, da du unngår at kostbare gjenstander slenger rundt.

Skum er et gunstig materiale som beskytter dine gjenstander mot slag og støt. Hos oss får du spesialinnredninger i LD Plastazote, med vannavvisende dempeskum som har ekstremt lang levetid. Skummet formes nøyaktig etter det utstyret som skal oppbevares. Vi tilbyr også standard plukkskum til ulike kasser, for de som ønsker det.

Vi i Unica har lang erfaring med kasseinnredning, og sammen med deg finner vi den beste løsningen for deg. Les mer om hvordan vi kan spesialtilpasse innredning i våre transportkasser, kofferter og vesker.

 

Ledende leverandør med lang erfaring

Helt siden Unicas oppstart i 1907, har produksjon av kofferter, vesker, kasser og transportvogner vært en del av selskapets kjernevirksomhet. Etter hvert som årene gikk, ble virksomheten utvidet til produksjon av belter og ryggsekker med meis, og under krigen også kofferter til hjemmefrontens radiosendere og -mottakere!

Unica har utviklet seg i takt med tiden, men produksjon av transportkasser og kofferter er fortsatt en av våre viktigste tjenester. Vi har alltid hatt et fokus på å tilby våre kunder de beste spesialløsningene for deres behov – og dette gjør vi fortsatt i møte med deg som kunde. Ta kontakt med oss om du trenger transportkasser.

Her kan du lese mer om Unicas historie.

Send oss en henvendelse

Fordi vi alltid tilpasser oss våre kunders ønsker, går alle henvendelser gjennom et forespørselsskjema. På den måten kan vi anbefale og tilpasse våre produkter og løsninger til dine behov.