Ulike behov krever ulik oppbevaring. Unica hjelper deg med å finne de riktige verktøykassene for deg.

Det er alltid et ønske om å finne akkurat de verktøykassene som dekker ditt behov. Det kan være at den skal ha plass til spesialverktøy, eller at du vil den skal ha plass til annet utstyr, som for eksempel måleinstrumenter. Kanskje du vil at den skal være solid nok til å stå på, eller at den skal være vanntett?

 

Vanntette verktøykasser

Av solide, vanntette verktøykofferter, fører Unica PeliCase og Explorer Case. Disse er sertifisert med  P67, og leveres med livstidsgaranti. Zarges verktøykasser er ikke vanntette, men er solide nok for bruk som verktøykoffert/kasse.

 

Behov for ekstra rom i verktøykassene?

En problemstilling man gjerne står overfor, er om verktøykassen har nok plass til alt det nødvendige utstyret. De to største kassene fra Pelicase og Explorer Case har mange rom, er solide, og kan i tillegg brukes som arbeidsbord.

Unica kan også tilpasse enhver koffert til akkurat ditt behov, uansett størrelse. Vi kan for eksempel legge inn et ekstra lokk med plass til ting som skrutrekkere og tenger, og i bunnen kan vi legge inn flere lag med små rom, slik at du har orden på små, løse deler. Vi kan også formskjære skum til å passe akkurat til dine verktøy.

Se vårt utvalg av verktøykasser her.

 

Spesiallagede verktøykasser

Ønsker du en annen verktøykasse enn våre leverandører kan tilby, kan vi spesiallage kasser i sort astroboard med aluminiumsprofiler, akkurat som vår populære Flightcase.