Unica leverer reisekofferter og andre produkter som egner seg godt til reisen.

Reisekoffert på fly

Nå du skal ut på reise, er det viktig at du har en koffert med riktig kvalitet. Samsonite leverer reisekofferter i mange forskjellige typer og størrelser, og de aller fleste har en generell global garanti på 10 år. Hvis du skal på en kort reise og kun trenger håndbagasje, må du undersøke om kofferten din er innenfor tillatte mål for kabinbagasje.

Ulike flyselskaper opererer med ulike tillatte størrelser. Blant andre Norwegian, SAS og Finnair tillater den samme størrelsen, men Ryanair har for eksempel egne tillatte mål. Det er viktig at du er klar over hvor stor håndbagasje ditt valgte flyselskap tillater. Vi har oversikt over dette på våre produktsider.

 

Ekstra tilbehør til reisekofferten

Når du skal finne din reisekoffert blant mange andre kofferter, enten det er på transportbåndet på flyplassen eller i bagasjehyllene på toget, er det mye enklere hvis du har satt ditt personlige preg på den. Det gjør det lett gjenkjennbar for deg. Du kan for eksempel sette et stort klistremerke på den eller stramme en reim eller et bånd i en sterk farge rundt den. Dette fungerer godt uansett hva slags koffert du har.

Skal du til Syden kan det være en fordel å tenke på vanntett oppbevaring før du reiser. Dette kan være vanntette etuier, vesker og poser til elektronisk utstyr. Mange har for vane å ta med smarttelefonen, nettbrett og lignende på stranden, og da er det smart å sørge for at utstyret tåler dette.

 

Låser til reisekoffert

Skal du til USA er det en stor fordel med en TSA-lås. Siden 2001 har American Transportation Security Administration (TSA) inspisert all bagasje før den lastes ombord i flyet, og av og til kontrollerer de også innholdet manuelt. Med TSA-låsen kan sikkerhetspersonellet bruke en «hovednøkkel» for å åpne bagasjen din slik at de slipper å ødelegge låsen din, og bagasjen din er fortsatt sikker.

De fleste kofferter leveres i dag med en integrert TSA-lås, så dette bør være et fokus når du skal kjøpe deg en reisekoffert.