Unica samarbeidet med TMM Produksjon i forbindelse med den nyeste sesongen av Eventyrlig oppussing. Vi leverte 35 spesialtilpassede plastplater i polykarbonat, til bruk på et av suksesseriens oppussingsobjekter.

Samarbeid med prisnominert program

Eventyrlig oppussing er et program der vanlige hytter og fritidseiendommer i hele landet pusses opp. Programmet har gjennom sesongene hatt gode seertall og fått flere Gullruten-nominasjoner. Denne høsten sendes sesong 7 av programmet, der vi blant annet får se at en hytte på fjellet opplever oppussingsteamets magi.

Denne hytta hadde opprinnelig en stor terrasse som trengte oppfriskning. Det gamle rekkverket skulle byttes ut med noe helt nytt – og det var her vi i Unica kom på banen, som en av landets store aktører innen produksjon av plastplater.

Moderne terrasse med plastplater

Samarbeidet med Eventyrlig oppussing gikk som smurt. På bestilling fra produksjonsselskapet klargjorde vi 35 plastplater i polykarbonat med en tykkelse på 10 mm. Produksjonen hentet selv platene hos oss og fraktet dem til byggeplassen, der snekkerne monterte dem.

Sammen med våre plastplater, brukte snekkerne også elementer som LED-lys og nytt toppbord. Resultatet ble en flott terrasse med et nytt og moderne uttrykk. Med de klare plastplatene ble selvsagt utsikten også upåklagelig!

Her ser du episoden

Sesong 7 av Eventyrlig oppussing sendes høsten 2021. Halvor Bakke og hans snekkerteam er klare for å vise fram sine snekkerkunster når de oppgraderer fritidsboliger i hele landet. Episode 6, der Unica er involvert, kan du se allerede nå på Viaplay. 

Når episoden har blitt vist på TV, blir den også tilgjengelig på Viafree. Der kan du se den gratis!

Kontakt oss