Noroff Fagskole driver med utdannelse innen filmproduksjon. Med mye kostbart utstyr, og et stort behov for å holde kontroll på utstyr til enhver tid, får de god hjelp med transportkasser fra Unica.

Robert Erstad er faglærer i filmproduksjon, og er ansvarlig for filmutstyret på Noroff Fagskole.

  • Vi har en del produkter som krever spesialtilpassede kasser for transport av filmutstyr. Noroff Fagskole ønsker å være på samme nivå som resten av filmbransjen, og ha nøye kontroll på utstyret, og da får vi hjelp av Unica med å tilpasse dette.

PRODUKTENE FRA UNICA ER UUNNVÆRLIGE

Samarbeidet med Unica startet i 2011, og har bare utviklet seg siden den tid.

  • Produktene fra Unica er helt uunnværlige. Vi prøvde en rekke andre løsninger før jeg begynte å jobbe der, blant annet bagger og andre rimelige løsninger hvor man tilpasser innredningen av kassene selv, men de holdt ikke lengre enn en måned. Når det er studenter som er i en opplæringsfase som skal bruke utstyret, så blir det jo fort en del slitasje og da trenger vi kvalitet.

SPARER OSS FOR ENORMT MYE TID

Erstad har også ansvaret for alt av filmutstyr på skolen, og orden i utstyrskassene underletter jobben hans.

  • Kassene har spesialinnredning, med fast plass til alt av utstyr. Det gjør det enkelt for meg å oppdage at noe mangler, og at alt er på plass når vi leverer utstyret ut. Dette sparer oss for enormt mye tid.

Prosessen er ulik fra gang til gang, avhengig av hva som passer best. Enkelte ganger henter Unica produktene hos Noroff, eller de kommer på besøk og tar bilder og lager tegninger. Andre ganger har de sendt over bilder av hva de ønsker.

IKKE ÉN KASSE HAR GÅTT I STYKKER

Erstad kan absolutt anbefale produktene fra Unica videre.

  • Både PeliCasene og kassene som håndlages fra bunn, kan jeg absolutt anbefale videre. Vi har fortsatt ikke en eneste kasse som er gått i stykker. Det er ikke alle studenter som vet hvordan de skal ta vare på filmutstyret, så vi har litt andre utfordringer enn utleiemarkedet, derfor trenger vi solid beskyttelse. Den første kassen vi bestilte i 2011 står fortsatt, ingenting er ødelagt, forteller Erstad.

UTFORDRER MED NYE IDEER

  • Ole som jobber der, er veldig «på» og er en herlig type som brenner for det han gjør. Jeg har ofte et klart bilde av hva jeg ønsker, men han liker å tråkke meg litt på tærne og komme med nye innfallsvinkler. Det har faktisk aldri skjedd at ikke hans idé har vært bedre enn min. Ofte får vi noe ekstra også, som at logoen vår har blitt printet inn i kassene, det er veldig kult, avslutter han.