Et utmerket samarbeid!

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS er en av landets eldste stansefabrikker og tilbyr serieproduksjon av deler i ulike maskiner som stanselinjer, stanseautomater, knekkeroboter og sveiseroboter. Unica leverer vakuumformede plastprodukter til KMG.

Et av produktene til stansefabrikken er tappevannskap, og her leverer Unica blistere til dørene og listene som tilhører skapet.

  • Med et eget blister gjør det jobben både enklere for våre operatører når de pakker, og enklere for rørleggeren å se at alle deler er på plass. Det er ikke bare en innpakning, men også en viktig del av kvalitetskontrollen, forteller André Heramb, administrerende direktør.

KMG har hatt Unica som leverandør siden 2007, og leveransen er fortsatt tilnærmet lik, med noe utvikling ettersom de har fått flere produkter.

  • Vi har valgt blister med en transparent blåfarge, som utgjør en fin kontrast til produktet. Vi tror og håper at også kunden får inntrykk av det ser pent ut og oppfattes som litt eksklusivt, forteller Heramb.

Anbefaler Unica videre

  • Det er stort sett Jo Espen og jeg som har kontakt, og det fungerer helt utmerket. Vi har en god tone, og en veldig fin avtale. Vi har jo en serieleveranse, og de har alltid produktet vårt på lager, og avroper når vi trenger mer. Som en produksjonsbedrift er dette veldig deilig, og det er det helt sikkert for hans bedrift også.

På spørsmål om KMG kan anbefale Unica videre avslutter han;

  • Jeg kan absolutt anbefale de videre, og det har jeg også gjort mange ganger. En veldig ryddig bedrift, med veldig ålreite folk som det er enkelt å ha med å gjøre.